Blog RSS

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Incline Board - Slant Board -

Het W.O.D Incline Board - Slant Board is een professioneel board die gemakkelijk verstelbaar is in vijf verschillende hoogtes. Éxtra groot en éxtra robuust (belastbaar tot 250kg). Geschikt om (inclusief gewichten) flink op te keer te gaan. Ook te gebruiken als voetensteun. Lees hier meer over hoe je het board kunt gebruiken!

Meer lezen

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL -

De W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL is een professionele fitness/aerobic step die gemakkelijk te verstellen is in drie verschillende hoogtes. De 'Pro XL' is de grote broer van de 'Pro': 28 cm langer, 10 cm breder en met 90 kg meer te belasten dan de 'Pro'. Dankzij het grote stepoppervlak kun je bijvoorbeeld ook liggend op de step oefeningen doen. Met een maximaal belastbaar gewicht van 200 kg kun je daarnaast (ook met extra gewichten) flink tekeer gaan! Lees hier meer over hoe je de step kunt gebruiken!

Meer lezen

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Ankle Strap - Fitness Enkelband -

De W.O.D Ankle Strap - Fitness Enkelband is te gebruiken voor uiteenlopende been- en biloefeningen op ieder universeel (kabel)sportapparaat. Je ontvangt bij je bestelling gratis een handige draagtas zodat je de strap (en je andere sportspulletjes) gemakkelijk kunt meenemen naar de gym. Super handig! Lees hier meer over hoe je de strap kunt gebruiken!

Meer lezen

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Yoga Strip - Critical Alignment Strip -

De yoga strip, ook wel critical alignement strip genoemd, corrigeert en ondersteunt de stand van de schouders, het bekken en de gehele wervelkolom. Gebruik van de strip komt de vrije doorgifte van beweging ten goede. Hierdoor verminder je klachten als een kromme bovenrug, stijve schouders, een gespannen onderrug en overbelasting. De strip is daarnaast een veel gebruikt attribuut tijdens de (critical alignment) yoga. Lees hier meer over hoe je de strip kunt gebruiken!

Meer lezen

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Booty Builder - Resistance Band -

Gebruik van deze band complementeert je gewoonlijke (kracht)oefeningen door je spieren nog meer uit te dagen en uit te putten. Perfect voor ronde billen, strakke dijen en getrainde bovenbenen. Lees hier meer over hoe je de band kunt gebruiken!

Meer lezen