Hoe gebruik je de W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL?

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL -

Hoe gebruik je de W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL?

De W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL is een professionele fitness/aerobic step die gemakkelijk te verstellen is in drie verschillende hoogtes. De 'Pro XL' is de grote broer van de 'Pro': 28 cm langer, 10 cm breder en met 90 kg meer te belasten. Dankzij het grote stepoppervlak kun je bijvoorbeeld ook liggend op de step oefeningen doen. Met een maximaal belastbaar gewicht van 200 kg kun je daarnaast (ook met extra gewichten) flink tekeer gaan! Kortom, de 'Pro XL' is de ultieme fitness/aerobic step.

Instructies instellen van de drie hoogtes:

Allereerst: plaats de step bij gebruik altijd op een vlakke ondergrond. Kies vervolgens de geschikte hoogte waarmee je wilt gaan trainen. Hieronder vind je de instelinstructies en hoogte per stand:

STAND 1 (15 CM HOOG):

Bij deze stand klik je de beide verhogingen in de binnenste gaten (via de twee ronde noppen welke in de twee gaten klikken).

STAND 2 (20 CM HOOG):

Bij deze stand klik je de beide verhogingen in de middelste gaten (via de twee ronde noppen welke in de twee gaten klikken).

STAND 3 (25 CM HOOG):

Bij deze stand klik je de beide verhogingen in de buitenste gaten (via de twee ronde noppen welke in de twee gaten klikken).

Ter verduidelijking vind je hieronder de getekende instelinstructies:

STAND 1:

STAND 2:

STAND 3:

De W.O.D Fitness Step Pro XL - Aerobic Step Bankje XL is voorzien van antislip toplaag en antislip gripnoppen voor een goede grip op de step en met de vloer. Klik hier om de W.O.D Fitness Step Pro - Aerobic Step Bankje te bestellen.