Hoe gebruik je de W.O.D Booty Builder - Resistance Band?

Gebruiksaanwijzing, Oefeningen, W.O.D Booty Builder - Resistance Band -

Hoe gebruik je de W.O.D Booty Builder - Resistance Band?

Gebruik van deze band complementeert je gewoonlijke (kracht)oefeningen door je spieren nog meer uit te dagen en uit te putten. Perfect voor ronde billen, strakke dijen en getrainde bovenbenen.

Tips bij gebruik:

  • Tip 1: Train met de Resistance Band als toevoeging op (been)oefeningen als de squat, de deadlift en de hip thrust. Hierdoor daag je je spieren uit op meerdere vlakken.
  • Tip 2: Gebruik van de band verlegt een deel van je focus naar je (boven)benen. Hierdoor kun je de band ook gebruiken voor het verbeteren van je vorm en houding.
  • Tip 3: Zorg dat je bij gebruik van de band je knieën goed naar buiten duwt, zo verhoog je de weerstand en voorkom je blessures.
  • Tip 4: Ook zonder gewichten kun je perfect trainen met de band. Hierdoor kun je ook gemakkelijk thuis aan de slag met oefeningen.

Zonder gewichten (oefening: wall sit):
W.O.D Booty Builder - Resistance Band

Met gewichten (oefening: dumbbell lunges):
W.O.D Booty Builder - Resistance Band

 

Meer geschikte oefeningen:

De antislip aan de binnenkant van de band voorkomt afglijden of omhoogkruipen. Deze weerstandsband geeft een medium resistance waardoor hij breed inzetbaar is. Klik hier om de W.O.D Booty Builder - Resistance Band te bestellen.